Care & Share Vintage

Eksklusivt og velholdt second hand tøj til gode priser

Velkommen til “Care & Share Vintage”.

Missionen med Care & Share UNLTD er at skabe en socialøkonomisk og bæredygtig virksomhed, hvor vi inspirerer og deler mere med hinanden, både når det handler om forbrug, viden/indsigter, nye trends, udvikling, sundhed med mere.

Visionen er flere bevidste forbrugere, som deler, genbruger og skaber bæredygtige løsninger i vores eget liv og i verden.
Care & Share Vintage er et vigtigt første skridt på vejen.

Vi er nødt til at spare på vores planets ressourcer care & share planet.
Hvad er mere oplagt end at starte med os selv. Genbruge, renovere og dele mere af vores eget forbrug af design, kunst, interiør, tøj, viden m.m.

På den måde skaber vi bevidsthed, balance og bæredygtighed i vores eget og i andres liv og private forbrug. Ved at genbruge mindsker vi produktion af nyt, og andre får samtidig glæde af eksempelvis velholdt og godt kvalitets tøj til gode priser.

Den gode spiral er sat igang ♻️

Vi opdaterer løbende med flere varer og designs, så hold løbende øje med shoppen.

Du er også velkommen i vores hyggelige showroom på Frederiksberg Alle 27B,
1820 Frederiksberg C, hvor vi primært har åbent torsdage og fredage om eftermiddagen. Yderligere åbningstider bliver sendt ud på instagram og facebook.

Du kan betale med mobile pay eller bankoverførsel. Du kan vælge selv at hente varerne på Frederiksberg, eller betale for at få sendt varerne til dig. For køb over 500 DKK sender vi fragtfrit.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

mmn.adviceno spam here@gmail.com

mobil: +45 22961690

God fornøjelse med at gøre gode og bæredygtige fund : )

With love

– because we CARE & SHARE

care & share